Goede redenen om voor ons te kiezen:

1. We hebben 20 jaar ervaring

We zijn in 2001 begonnen met het aanbieden van computerhulp en computerreparatie aan particulieren. Snel daarna zijn wij ons ook gaan richten op bedrijven. We bieden server installatie, systeembeheer en werkplekbeheer aan.  We zijn ook gespecialiseerd in Microsoft Office 365.

2. Gecertificeerde specialisten

Certificaat Office 365 Specialist

Jan Straatman, oprichter en eigenaar van Straatman computerservice. Werkzaam in de ICT sinds 2001. Sinds 2003 Microsoft Small business specialist. Microsoft Office 365 specialist sinds 2013.

Jaap Vondel. Heeft meer dan 25 jaar ervaring met klanten in het Midden – en Kleinbedrijf. Hij weet door persoonlijke betrokkenheid en vakkennis in te schatten waar behoefte aan is en kan zo adequaat adviseren en technisch ondersteunen.
Specialist in netwerken van Microsoft en thuis in de meest recente netwerk- en verbindingstechnologieën, zoals VPN (thuiswerken), VoIP (telefonie via internet), ADSL/DSL en glasvezel.

3. Aantoonbare kwaliteit door tevreden klanten

Wij leveren alle computers en laptops die nodig zijn bij de verkoop van alle producten. Wij voeren regelmatig onderhoud uit en verhelpen tussentijds storingen aan het netwerk.
Aan deze klant leveren wij alle apparatuur voor de hele ICT omgeving. We onderhouden de server, computers, laptops en randapparatuur op reguliere basis.
We hebben voor deze klant het ICT onderhoud verricht. Netwerkbekabeling aangepast, printvraagstukken opgelost en ervoor gezorgd dat alle software up to date en beveiligd was.
Aan deze klant leverden wij apparatuur en we komen er regelmatig terug om te adviseren. We hebben Office 365 geleverd en geïmplementeerd.
Wij leveren en onderhouden ICT apparatuur. We adviseren de klant bij het gebruik van Office 365.
Dit bedrijf hebben wij een server geleverd. Wij hebben meegedacht en advies gegeven bij software- en netwerkvragen.

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze?

Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek.